Bestel hier de lekkerste appeltaart van beneden de rivieren

Bestellen:

online of via 076-562 04 00

Voor € 6,- bezorgen we de taart(en) op de door jou gewenste locatie in Breda
(buiten Breda + € 0,19 per km).

Neem gerust contact met ons op, als u nog vragen heeft,
bakkerij@kloosterbreda.nl

voor info appeltaarten zie onderaan deze pagina.

Openingstijden winkel:

Naast onze bakkerij hebben we een kleine winkel gemaakt, waar u onze taarten en koeken in diverse formaten en smaken kunt kopen en afhalen. U vindt daar ook zelfgemaakte appelstroop, appelazijn en notenolie

maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur
zaterdag van 9.30 tot 14.00 uur.

Ingang via de poort aan de
Nijverheidssingel 391, 4811 ZZ Breda

Lekker & verantwoord
Onze appeltaart is een heerlijke, ambachtelijke taart mét een goed verhaal. Ze worden namelijk gemaakt samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Informatie over onze appeltaarten

Onze appeltaart is een rijk gevulde taart met appels uit de streek en gemaakt met zuivere producten, zoals echte roomboter en meel van de korenmolen uit Dongen. We bakken de taarten volgens traditioneel recept en met seizoensgebonden appels. We werken met zoveel mogelijk lokale producten om daarmee onze ‘voetafdruk’ te minimaliseren. De taart is LEKKER & LOKAAL.

Seizoenstaarten
Elk seizoen verkopen we een speciale appeltaart. Deze verrassende seizoenstaarten zijn in groot en klein formaat te bestellen.

  • lente: met lemoncurd, abrikozen, blanke rozijnen en kardemon
  • zomer: perzik, kers en kokos
  • herfst: wortel, sinaasappelrasp en gember
  • winter: cranberries, speculaaskruiden, bruine basterdsuiker en amandelspijs

Al onze taarten worden dezelfde dag ingevroren met een zg. shockmethode. Daarmee blijft de smaak op peil en behoudt het haar celstructuur. Wilt u de taart direct eten bestel dan VERS. Dat moet dan minstens de dag ervoor, voor 16.00 uur zodat wij de taart vers kunnen zetten.

Wilt u de taart nog niet direct eten bestel dan : HOUDBAAR, dus bevroren. U kunt de taart dan thuis weer invriezen en zeker nog drie maanden bewaren. Ook hier geldt: de dag ervoor de taart eruit halen. Wij zetten de taart op een rooster/rek, theedoek op het rek en dan de doos daarop, daarna de doos een beetje open. Daarmee komt de taart mooi op temperatuur en kan ademen. De taart is dan nog zeker drie dagen te eten.